Selidba kancelarije je zahtevan i vrlo odgovoran posao. Ukoliko ste baš vi dobili ovo zaduženje, preporučujemo vam da angažujete agenciju. Zbog čega? Čak iako ste iskusni u svom poslu, selidba je nešto drugo. Vrlo je važno da sve lepo isplanirate i ništa ne zaboravite. Naša firma ima puno iskustva u selidbama kancelarija tako da se potpuno možete osloniti na nas. Šta je potrebno za laku i brzu selidbu kancelarija? Pre svega potrebno je detaljno planiranje.

  1. Da li znate koje su dimenzije novih kancelarija? Ovo je vrlo važno zbog toga što od dimenzija, rasporeda i kvadrature zavisi i novi raspored nameštaja. Može se desiti da postojeći nameštaj i kancelarijska oprema ne mogu da se uklope u novi prostor na isti način kako su stajali u starom. Iz tog razloga obavezno izmerite dimenzije i tražite da imate crtež raporeda prostorija.
  2. Imate li plan gde će šta stajati? Kada znate odgovor na pitanje pod 1 lako će vam biti da napravite raspored. Preporučujemo vam da prvo na papiru iscrtate novi raspored. Ovo će tražiti malo vašeg vremena i strpljena ali će vam zato uštedeti vreme kada dodje dan selidbe. Kako? Ukoliko već imate nacrtan plan, mi ćemo samo unositi i montirati a vreme se neće trošiti na dogovore na licu mesta.
  3. Da li znate šta su vam najvažnija i najpotrebnija dokumenta? Vrlo je važno da odvojite dokumenta i opremu koja vam je neophodna odmah nakon selidbe kako biste ponovo pokrenuli svoje poslovanje. Razmislite i taj sadržaj odmah spakujte u kutije koje će biti jasno označene. Na ovaj način ćete sebi olakšati kada se budete uselili u nove prostorije, znaćete gde vam je šta i neće biti potrebe da tražite osnovne stvari.
  4. Tehnika, internet i telefoni Vrlo je važno unapred da znate koji provajderi su zaduženi za telefonske linije i internet pre nego što se preselite. Kao što znate, bez telefona i interneta u današnje vreme je kao da smo ostali bez struje. Takoreći je nemoguće raditi. Zato imajte ovo u vidu i sredite to pre nego što se uselite.Kompanijama koe pružaju ove usluge je obično potrebno nekoliko dana da izadju na teren i sve srede.
  5. Komšije Proverite da li radi lift, ukoliko postoji i unapred se izvinite komšijama na buci. Na ovaj način ćete odmah steći nove prijatelje i raditi na dobrim kompijskim odnosima. Kasnije ćete moći lepo da popijete kafu. Za sve dodatne savete nas pozovite!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.