Selidbe Zemun – brze, efikasne i povoljne usluge preseljenja na teritoriji opštine Zemun. Agencija Miladinović okuplja tim profesionalaca i poseduje najsavremeniju opremu za preseljenje na bilo koju lokaciju na teritoriji Zemuna. 

Oslonite se na našu agenciju za selidbu, koja će vam pokazati najbrži i najlakši put to vašeg novog životnog prostora. Kontaktirajte nas!

kuce u zemunu

Zašto treba angažovati agenciju za selidbe u Zemunu

Na obali Dunava i pragu Vojvodine, smeštena je beogradska opština Zemun, za koju mnogi tvrde da neguje potpuno drugačiji ritam života nego što je to slučaj u ostatku prestonice. Zemunski kej, glavna ulica, pijaca, kao i osnovne i srednje škole, fakulteti na ovoj opštini, kao i ljudi koji ovde svakodnevno cirkulišu,  zaista odaju utisak kao da ste u drugom gradu. 

Ukoliko je došao trenutak selidbe Zemun će vam doneti sasvim novi način života. S jedne strane velike i prostrane ulice, a sa druge mali zavučeni vojvođanski sokaci, do kojih vam put mogu pokazati samo lokalci, ili oni koji su na ovom terenu već dugo, kao što je to naš tim. 

Agencija za selidbe Miladinović pružiće vam najefikasnije usluge selidbe u Zemunu, a Vaše je samo da zakažete termin. Usluge koje vršimo su: 

  • utovar u kombi ili kamion
  • prevoz celokupnog inventara
  • istovar stvari na željeno mesto

Kombi prevoz Zemun – priprema i transport nameštaja 

Najveći izazov prilikom preseljenja obično predstavlja prenos kabastog i teškog nameštaja. Zato naša agencija obavlja usluge demontiranja i montiranja nameštaja prilikom preseljenja kako bismo Vam maksimalno olakšali put do novog života. 

Za nameštaj i stvari koje se ne mogu demontirati, kada Vam je potreban prevoz kaminonom ili kombi prevoz Zemun je opština na koju ćemo u najkraćem roku poslati naša vozila, prilagođena da u njih stane sve što je potrebno. 

Osim toga, za Vas možemo obaviti i pakovanje, a dobavljamo i praktične kutije u koje lako možete odložiti sve vaše stvari. Vaše je da pozovete, angažujete nas za ono što vam je potrebno, i dalju logistiku prepustite nama. 

Selidbe Zemun – agencija Miladinović kao pouzdani saradnik

Kada birate ko će Vam pomoći prilkom preseljenja trebalo bi da se oslonite na profesionalce koji svojim dugogodišnjim poslovanjem zavređuju Vaše poverenje. Agencija za selidbe Miladinović posluje već 7 godina, i za to vreme obavili smo preko 30.000 selidibi. 

Bilo da se selite u Beogradu, ili u nekim drugim gradovima Srbije poput Niša, Subotice ili Pančeva, naša agencija će spremno dočekati svaki vaš zahtev. 

Kontaktirajte nas i oslonite se na agenciju Miladinović!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.