Selidbe cene – profesionalna selidba kao i sve usluge koje ona podrazumeva naplaćuju se na osnovu pruženog kvaliteta i ekspeditivnosti. U cenu naših usluga ulazi profesionalan pristup, savremena vozila i oprema koju koristimo prilikom preseljenja, minimalna angažovanost klijenata koje selimo, a opciono i mogućnost pakovanja pre samog preseljenja. 

Kontaktirajte nas kako biste se upoznali sa našim uslugama, a procenu pre selidbe ćemo uraditi besplatno!

muskarac i zena se rukuju

Najbolji odnos cene selidbi i kvaliteta usluge

Naš cilj je da vaša selidba protekne besprekorno i najbrže moguće, zbog čega naš tim čine stručnjaci koji pri izvršenju usluga koriste pouzdana vozila i kvalitetan materijal za pakovanje stvari.

Cene selidbi u našoj režiji su najpovoljnije u odnosu na kvalitet koji nudimo. Agencija Miladinović je prava adresa ukoliko želite efikasnu i jeftinu selidbu, bez bilo kakve brige.

Selidbe cene – evo kako naplaćujemo usluge 

Cenovnik agencije “Selidbe Miladinović” se formira individualno za svaku selidbu, na šta utiče nekoliko različitih faktora:

  • Vozilo koje koristimo: Cena selidbe se razlikuje u zavisnosti od toga da li je potreban prevoz kombijem ili prevoz kamionom;
  • Količina tereta: Količina nameštaja i drugih stvari koje selite;
  • Demontaža/montaža nameštaja;
  • Radnici: Broj radnika koji je potreban za preseljenje;
  • Lokacija: Pređena kilometraža, spratnost zgrade, postojanje ili nepostojanje lifta i drugi faktori koji moju olakšati/otežati proces preseljenja. Cene za selidbe na teritoriji opština Beograda su iste, a kada su u pitanju drugi gradovi Srbije i selidbe cene se često razlikuju;
  • Doba dana kada se vrši selidba
  • Dodatne usluge: Možete se odlučiti za naše dodatne usluge odabira kutija za selidbu, pakovanja stvari, kao i skladištenja robe.

Tačne cene selidbe – pošaljite nam upit

Ukoliko ste zainteresovani za usluge najbolje agencije za selidbe u gradu, ne oklevajte danas kontaktirate. Kao što smo naveli, kada su u pitanju selidbe cene zavise od mnogih faktora i formiraju se individualno u skladu sa vašim potrebama i okolnostima preseljenja, zbog čega je najbolje da nas pozovete na broj telefona 063 877 48 80, kako bismo izvršili besplatnu procenu selidbe.

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.