Selidbe Stari grad – jedna od teritorija na kojoj agencija za selidbe Miladinović pruža svoje usluge transporta nameštaja i kompletnog preseljenja jeste upravo centralna gradska opština Stari grad.  Uigran tim profesionalaca biće zadužen da vaš nameštaj bude bezbedno transportovan na potrebnu lokaciju na teritoriji Starog grada. Pozovite nas i uverite se i sami u kvalitet našeg rada!

kutija za selidbu

Koje su prednosti angažovanja profesionalne agencije za selidbe na Starom gradu?

Teritorija opštine Stari grad zauzima centralni deo grada sa velikim brojem stambenih zgrada, firmi, kulturnih ustanova, pa je zbog toga veoma prometna. Na teritoriji opštine živi preko 70.000 stanovnika smeštenih u jedan od najutentičnijih delova grada, koji je pravi spoj tradicije i savremenosti. 

Samo neke od ulica koje se nalaze u samom centru opštine jesu Knez Mihailova ulica, Skadarlija, Dorćol i mnoge druge, pa ako planirate selidbu, Stari grad u tom pogledu može biti zahtevan u logističkom smislu, ali ništa što mi ne možemo rešiti.

Sa nama nećete imati problem pronalaženja parkinga pri selidbi

Ne postoji dovoljan broj parking mesta koja bi zadovoljila potrebe svih sugrađana u ovom delu grada, stoga bi i selidba u samostalnoj režiji bila znatno otežana. Veoma lako bi moglo da se desi da ne uspete pronaći dovoljno mesta za parkiranje kamiona ili kombija samostalno.

Ukoliko je destinacija vaše selidbe Stari grad, profesionalna agencija Miladinović vam u tom pogledu može rešiti predstavljeni problem. Kao firma koja se stručno bavi poslovima selidbe imamo gradske dozvole za parkiranje, što u mnogome olakšava kompletan proces.

Očuvanje nameštaja i unutrašnjosti stambenih objekata

Još jedna od karakteristika stambenog dela na teritoriji opštine Stari grad je i starogradnja u mnogim delovima, čija infrastruktura nije prilagođena selidbama, a pored toga postoji i veliki broj autentičnih i zaštićenih objekata. Samim tim, iznošenje i unošenje nameštaja vam bez pomoći profesionalaca može biti veoma zahtevno.

Naš tim uvežbanih zaposlenih će posao transporta vaših stvari obaviti veoma sigurno i bezbedno, tako da ne morate brinuti o usputnom habanju nameštaja. Ako su vam potrebne selidbe, Stari grad je teritorija na kojoj imamo iskustva i veliki broj zadovoljnih korisnika, a nudimo i nekoliko osnovnih opcija sa kojima je potrebno da vas upoznamo naročito kada je u pitanju ova opština.

Selidbe Stari grad – šta nudimo kada je u pitanju transport nameštaja i vaših stvari?

Ukoliko je lokacija vaše selidbe Stari grad, za vas smo odvojili nekoliko rešenja bez obzira da li se selite iz svog stambenog ili poslovnog prostora. Usluga transporta kancelarijskog nameštaja i opreme je posebno bitna u ovom delu grada, zbog velikog broja firmi koje posluju u samom centru. 

Na nas možete računati bez obzira da li ste velika kompanija sa puno opreme ili manja firma. U prvom slučaju ćemo iskoristiti naše savremene kamione za transport, gde može stati velika količina nameštaja.

Sa druge strane, ako imate manje opreme za prevoz, takođe nas možete kontaktirati, jer nudimo opciju transporta kombijem. U tom slučaju će naplata usluge biti povoljnija, a posao obavljen jednako profesionalno i efikasno. 

Bez obzira da li želite da nas unajmite ispred svoje firme ili vam je potreban transport nameštaja, naša usluga – selidbe Stari grad će vam pomoći da ovaj posao obavite čak i bez vašeg prisustva.

U naše usluge osim samog transporta nameštaja, robe i opreme spada i utovar u kombi ili kamion, kao i istovar stvari na potrebno mesto.

Kontaktirajte nas i prepustite ceo proces preseljenja pouzdanom timu!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.