Skladištenje robe i stvari u režiji Agencije za selidbe Miladinović podrazumeva profesionalnu uslugu skladištenja i odnošenja nameštaja i robe do naših magacina. Nudimo vam prostor koji možete iznajmiti na sat, dan, ili više meseci u zavisnosti od vaših potreba. Naša odgovornost je da se pobrinemo da skladištenje robe prođe bez ikakvih problema, i da vaša roba bude sigurna u našem magacinu.

Kontaktirajte nas na telefon: 063 877 4880 i obezbedite siguran prostor, kao i brz i efikasan transport vaše robe!

Skladištenje stvari na period koji je Vama potreban

Ukoliko ste u situaciji da morate da se preselite u nov stambeni prostor, firmu ili lokal, a morate da iselite stvari iz starog prostora pre nego što ćete se useliti u novi ili jednostavno nemate gde da ostavite Vaše stvari, nemojte brinuti, jer nudimo i skladištenje robe u magacine. 

Agencija za selidbe Miladinović odnosi nameštaj u naš magacin koji je površine oko 400m2, i moguće je robu uskladištiti na period koji je Vama potreban.

Kakav prostor nudimo našim klijentima? 

Kada je u pitanju prostor koji nudimo našim klijentima, pre svega jako je važno da imate na umu da se radi o prostorima koji su:

  • Obezbeđeni video nadzorom što vam omogućava maksimalnu sigurnost 
  • Dostupni 24h i to po izuzetno povoljnoj ceni
  • Poseduju specijalnu opremu za skladištenje robe, nameštaja, itd.

Stoga, više nećete morati da brinete gde ćete sa svim vašim stvarima tokom selidbe, niti o tome da li će one biti bezbedne od raznih vremenskih neprilika i slično. Iskusan i profesionalni tim Agencije za Selidbe Miladinović će vam maksimalno izaći u susret i izvršiti skladištenje stvari na najbolji i najefikasniji način. Zašto je odnošenje nameštaja u skladište najbolja opcija?

Ukoliko ste se pitali zašto je odnošenje nameštaja u skladište od strane iskusnog tima profesionalaca Agencije za selidbe Miladinović najbolja moguća opcija za privremeni smeštaj stvari, odgovor je veoma jednostavan – zato što je to najpraktičnije i najefikasnije rešenje koje će vam uštedeti vreme i obezbediti dovoljno prostora za sve vaše stvari.

Privremeno skladištenje robe i stvari u odlično obezbeđen magacin u procesu vašeg preseljenja vas lišava mnogo muka i omogućava vam skladištenje stvari u prostor u Beogradu kad god je to vama potrebno!   

Šta podrazumeva odnošenje nameštaja i skladištenje stvari u našim magacinima

Procedura skladištenja i transporta vaših stvari u našim magacinima u Beogradu i Novom Sadu je krajnje jednostavna i odvija se na sledeći način:

  • Dolazak naših radnika na željenu lokaciju;
  • Kamionski ili kombi prevoz i odvoženje spakovanih stvari (postoji mogućnost da naši radnici spakuju stvari);
  • Dovoženje robe u jedan od naših magacina ili skladištenih prostora;
  • Skladištenje robe u magacinu na određeni vremenski period koji Vam je  potreban;
  • Proceduru odvoženja stvari na novu željenu lokaciju;
  • Uslugu pakovanja vaših stvari u kartonske kutije za selidbe.

Skladištenje robe i stvari vrši se bezbedno i lako, a naše prostorije su dobro zaštićene, prostrane i pogodne kako za sitne stvari, tako i za ogroman nameštaj, mašine, čamce i drugu robu koju želite da preselite.

Angažujte nas za profesionalno skladištenje robe 

Usluge koje pružamo su visokog kvaliteta i standarda, a poštujemo svaki vremenski rok i želje naših klijenata. Prevoz i skladištenje robe je jedan od naših prioriteta i delatnost na koju smo ponosni. Naši radnici daju sve od sebe da Vaše stvari bezbedno i brzo stignu u Vaš novi dom ili poslovni prostor. 

Nudimo vam najkvalitetnije usluge kao što su: odnošenje nameštaja do magacina i skladištenje stvari i to po najpovoljnijim cenama na tržištu. Kontaktirajte nas i osigurajte siguran i efikasan prevoz i skladištenje robe u našem prostoru po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.