Skladištenje stvari i robe u režiji Agencije za selidbe Miladinović podrazumeva profesionalnu uslugu skladištenja i odnošenja nameštaja i robe do naših magacina. Nudimo vam prostor koji možete iznajmiti na sat, dan, ili više meseci u zavisnosti od vaših potreba. Naša odgovornost je da se pobrinemo da sve prođe bez ikakvih problema, i da vaša roba bude sigurna u našem magacinu. Kontaktirajte nas na telefon: 063 877 4880 i obezbedite siguran prostor, kao i brz i efikasan transport vaše robe! 

Skladištenje stvari na period koji je vama potreban

Ukoliko ste u situaciji da morate da se preselite u nov stambeni prostor, firmu ili lokal, a morate da iselite stvari iz starog prostora pre nego što ćete se useliti u novi ili jednostavno nemate gde da ostavite vaše stvari, nemojte brinuti, jer nudimo i skladištenje robe u magacine. 

Agencija za selidbe Miladinović odnosi nameštaj u naš magacin koji je površine oko 400m2, i moguće je robu uskladištiti na period koji je vama potreban.

Skladištenje nameštaja i svih drugih stvari je kod nas sasvim sigurno, pa ćete moći da se opustite, znajući da su vaše stvari na bezbednom.

Kakav prostor nudimo našim klijentima kada je u pitanju skladištenje robe? 

Po pitanju prostora koji nudimo našim klijentima, želimo da vas upoznamo sa njegovim osnovnim karakteristikama, zbog efikasnog skladištenja robe:

  • Obezbeđeni video nadzorom što vam omogućava maksimalnu sigurnost 
  • Dostupni 24h i to po izuzetno povoljnoj ceni
  • Poseduju specijalnu opremu za skladištenje nameštaja, robe, opreme i svega ostalog.

 

Stoga, više nećete morati da brinete gde ćete sa svim vašim stvarima tokom selidbe, niti o tome da li će one biti bezbedne od raznih vremenskih neprilika i slično. Iskusan i profesionalni tim Agencije za Selidbe Miladinović će vam maksimalno izaći u susret i izvršiti skladištenje stvari na najbolji i najefikasniji način. 

Zašto je odnošenje nameštaja u skladište najbolja opcija?

Ukoliko ste se pitali zašto je odnošenje nameštaja u skladište od strane iskusnog tima profesionalaca Agencije za selidbe Miladinović najbolja moguća opcija za privremeni smeštaj stvari, odgovor je veoma jednostavan – zato što je to najpraktičnije i najefikasnije rešenje koje će vam uštedeti vreme i obezbediti dovoljno prostora za sve vaše stvari.

Privremeno skladištenje robe i stvari u odlično obezbeđen magacin u procesu vašeg preseljenja vas lišava mnogo muka i omogućava vam skladištenje stvari u prostor u Beogradu kad god je to vama potrebno!

Činjenica je da nije uvek moguće uskladiti iseljenje iz svog doma ili poslovnog prostora i transport stvari na novu lokaciju istog dana. Zato se sve češće javlja potreba za smeštanjem svih stvari za preseljenje na određeni vremenski period.

U skladu sa vašim željama i potrebama, obezbedićemo vam dovoljno prostora za sve stvari, koje će biti smeštene u bezbednom magacinu.    

Šta podrazumeva odnošenje nameštaja i skladištenje stvari u našim magacinima

Preseljenje je mnogo kompleksnija procedura od onoga što na samom početku možete pomisliti. Ne samo da će biti potrebno preseliti sve stvari, već je neophodno pakovanje u kutije, kao i profesionalan pristup tokom selidbe, bilo da je u pitanju selidba stanova i kuća ili selidba kancelarijskog prostora.  

Takođe, procedura skladištenja i transporta vaših stvari u našim magacinima u Beogradu i Novom Sadu je krajnje jednostavna i odvija se na sledeći način:

  • Dolazak naših radnika na željenu lokaciju;
  • Kamionski ili kombi prevoz i odvoženje spakovanih stvari (postoji mogućnost da naši radnici spakuju stvari);
  • Dovoženje robe u jedan od naših magacina ili skladištenih prostora;
  • Skladištenje u magacinu na određeni vremenski period, koji Vam je  potreban;
  • Proceduru odvoženja stvari na novu željenu lokaciju;
  • Uslugu pakovanja vaših stvari u kartonske kutije za selidbe.

Skladištenje robe i stvari vrši se bezbedno i lako, a naše prostorije su dobro zaštićene, prostrane i pogodne kako za sitne stvari, tako i za ogroman nameštaj, mašine, čamce i drugu robu koju želite da preselite.

Selidbe u našoj agenciji podrazumevaju prevoz robe kamionom ili prevoz kombijem, i to prema vašoj želji i potrebama. Budite sigurni da je naš vozni park spreman za transport svog tereta do magacina na čuvanje stvari i kasnijeg prebacivanja do krajnje lokacije.

Angažujte nas za profesionalno skladištenje robe 

Usluge koje pružamo su visokog kvaliteta i standarda, a poštujemo svaki vremenski rok i želje naših klijenata. Prevoz i skladištenje robe je jedan od naših prioriteta i delatnost na koju smo ponosni. Naši radnici daju sve od sebe da vaše stvari bezbedno i brzo stignu u vaš novi dom ili poslovni prostor. 

Skladištenje stvari cena najpovoljnija na tržištu

Nudimo vam najkvalitetnije usluge kao što su: odnošenje svih stvari za selidbu na drugu lokaciju prvo do magacina, gde se skladišti, i to po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Ukoliko vam je potrebno skladištenje stvari, cena koju smo mi postavili je jedna od najpovljnijih na tržištu, dok sa druge strane nismo štedeli na kvalitetu naše usluge. Vaše stvari, roba, nameštaj i sve što imate za skladištenje će biti na sigurnom kod nas, u skladu sa dogovorenim vremenom. 

Kontaktirajte nas i osigurajte siguran i efikasan prevoz i skladištenje robe u našem prostoru po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku! 

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.