Selidbe stanova i kuća – jednostavno preseljenje sa agencijom Miladinović! Došlo je vreme za novi početak i život u novom stanu ili kući? Ne morate da brinete! Selidbe stanova i kuća, odnosno samo preseljenje sa jedne na drugu lokaciju uopšte ne mora da bude stresno i teško kao što se očekuje.

Iako selidba i transport nameštaja deluje kao veliki organizacijski poduhvat, koji ne može da prođe bez nervoze i problema, naši profesionalni timovi, kojima je selidba svakodnevna pojava, će vam u što kraćem vremenskom periodu organizovati preseljenje i omogućiti nesmetan dalji tok života.

Vaše je samo da nam ukažete svoje poverenje i prepustite nam da radimo ono što najbolje znamo – selidbe stanova i kuća, kao i svih drugih vrsta prostora, naša su specijalnost, a najbolji dokaz kvalitetne usluge su zadovoljni klijenti.

muskarac i zena se rukuju

Selidbe stanova i kuća - efikasne usluge preseljenja sa agencijom Miladinović

Postupak je jednostavan, nakon Vašeg kontaktiranja i predočenih informacija o karakteristikama selidbe, naš tim sklapa ugovor sa Vama i definiše neophodne činjenice vezane za vremenske, materijalne i druge neophodne odrednice.

U skladu sa Vašim zahtevima i potrebama, organizovaćemo preseljenje na željenu lokaciju u rekordnom roku i po veoma povoljnim uslovima. Ako želite, naš tim može izaći na teren i izvršiti besplatnu procenu selidbe, kako biste unapred znali koliko Vas usluge preseljenja mogu koštati.

Za selidbe stanova i kuća koristimo dobro opremljena i tehnički kontrolisana vozila koja su u stanju da u svakom trenutku sprovedu vašu selidbu od početka do kraja bez zastoja. Na raspolaganju su selidbe kombijem i selidbe kamionom. Za stan do 35 kvadrata je vrlo često dovoljan kombi, međutim lako možemo uključiti kamion za selidbe većeg obima.

Transport nameštaja - demontaža i montaža nameštaja

Nakon definisanja svih neophodnih formalnosti pristupa se ključnom segmentu selidbe, kao što su pakovanje, montaža nameštaja, demontaža i izolovanje stvari radi smanjenja mogućnosti oštećenja. Demontiranje i montiranje nameštaja je od posebne važnosti kod onih komada koje je nemoguće u celosti smestiti u transportno sredstvo ili koje je nemoguće izneti kroz vrata.

Nakon toga se stvari pakuju u vozila i odvoze na željenu adresu, odnosno u novi stan ili kuću. Transport nameštaja se vrši pažljivo u dobro opremljenim i ispravnim vozilima, čime se mogućnost bilo kakvih nepredviđenih okolnosti, svodi na minimum.

Adekvatne kutije za selidbu omogućiće dodatnu sigurnost svim stvarima, tako da nema dileme da će transport nameštaja iz Vašeg stana ili kuće proći bez ikakvih problema. Ukoliko je potrebno da mi zapakujemo stvari, naši radnici će obaviti sve što je potrebno. Posedujemo sav materijal za pakovanje, čime vas lišavamo i te brige.

Po dolasku na ciljnu lokaciju, sledi istovaranje i montiranje nameštaja, kao i njegovo postavljanje na odgovarajuće pozicije. Montaža nameštaja se obavlja u željenim prostorijama, a sve kako bismo Vam maksimalno olakšali proces preseljenja i kako biste novi stan zatekli u punom sjaju, kompletno opremljen. Time se postupak selidbe uspešno završava.

Profesionalne selidbe stanova i kuća - odgovorno osoblje vama na usluzi

Naš obučen, iskusan i dobro uigran tim za selidbe stanova, kuća i drugih objekata, pobrinuće se da svaka stvar iz Vašeg prethodnog stana ili kuće bude preneta na ciljno mesto bez ikakvih oštećenja i nedostataka. Imamo stalnu postavku radnika, koja je do sada obavila više desetina hiljada uspešnih selidbi i nema sumnje da će i Vaša ući u to društvo.

Bez obzira da li je Vaša sadašnja zgrada ili kuća bez lifta, na nepristupačnom mestu, velike kvadrature ili na velikoj udaljenosti, mi svojim vozilima i ostalim resursima uspešno prevazilazimo sve prepreke i vršimo najbolje usluge preseljenja na tržištu.

Naša agencija ima sasvim dovoljno kapaciteta i u radnoj snazi i u vozilima da izvrši selidbu stanova ili kuća, bilo koje veličine i na bilo kojim lokacijama. Sve što je potrebno jeste da nam vlasnik ukaže svoje poverenje, a mi ćemo se maksimalno potruditi da ga opravdamo.

Selidbe stanova Beograd i selidbe na teritoriji cele Srbije

Za selidbe stanova Beograd je poseban izazov, jer se radi o milionskoj metropoli, gde je stalno gužva i gde postoje delovi grada u kojima nije baš jednostavno prići. Pored toga visoke zgrade i oblakoderi, umeju da budu pravi izazov za zaposlene u agenicji za selidbe. Međutim, agencija Miladinović selidbe Beograd čini jednostavnijim i bez imalo stresa.

Pored toga, usluge preseljenja koje obavljamo nisu ograničene samo na Beograd. Radimo selidbe stanova na teritoriji cele Srbije, ali i selidbe u inostranstvu. Potrebno je da nas pozovete na 063/877-4880 i zakažete selidbu.

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.