Selidbe Rakovica – nudimo usluge efikasnog preseljenja na čitavoj teritoriji beogradske opštine Rakovica. Bilo da Vam je potrebna selidba doma ili poslovnog prostora možete se osloniti na našu agenciju koja okuplja uigran tim i poseduje kompletnu savremenu opremu i vozila za transport robe i nameštaja. Kontaktirajte agenciju Miladinović i obezbedite pouzdane saradnike na putu do svog novog doma!

Kamion za selidbe na ulici u brzini sa robom u utovarnom delu

Prednosti angažovanja profesionalaca za selidbu na opštini Rakovica

Rakovica je beogradska opština smeštena na periferiji grada, nastala kao industrijska zona, koja je mnogima pružila izuzetne poslovne šanse. Danas je to miran deo grada, u kome se nalazi veliki broj vrtića, škola, parkova i uređenih stambenih objekata. 

Ako je Vaša destinacija selidbe Rakovica onda je agencija koja se bavi preseljenjem profesionalno ono što će Vam znatno olakšati čitav proces. Dostupni smo Vam tokom cele godine, 7 dana nedeljno, a radimo 24 časa. Kako bismo vas preselili što efiksasnije nudimo sledeće usluge: 

  • utovar u kombi ili kamion
  • prevoz celokupnog inventara
  • istovar stvari na željeno mesto

Transport kamionom i kombi prevoz Rakovica – siguran prenos kompletnog nameštaja 

Bilo da Vam je potreban transport nameštaja kamionom ili vam je dovoljan kombi prevoz Rakovica je teritorija na koju ćemo u najkraćem roku poslati potrebno vozilo. Osim što transportujemo kompletan nameštaj iz Vašeg stana ili poslovnog prostora, takođe ga pripremamo za selidbu: rasklapamo ga, odnosno sklapamo na željenoj lokaciji. 

Vaše je samo da nas kontaktirate, a naš profesionalan tim će pripremiti čitav nameštaj i obezbediti bezbedan i pouzdan prenos svih Vaših vrednih stvari u okviru čitave opštine Rakovica, ali i bilo gde drugo u Beogradu.

Pakovanje robe u kutije različitih dimenzija 

Osim što demontiramo i montiramo Vaš nameštaj po potrebi, nudimo i mogućnost pakovanja robe u naše kutije, tako da kompletan proces selidbe bude u potpunosti na nama, a da Vaše bude samo da se uselite u svoj novi životni prostor. 

Selidbe Rakovica – kontaktirajte agenciju Miladinović i preselite u najkraćem roku 

Selidba je velika promena koja iziskuje prenos čitavog života na novu lokaciju, zato Vam je za ovu priliku potreban pouzdan saradnik. Agencija za selidbe Miladinović posluje već 7 godina, tokom kojih je obavila preko 30.000 selidbi. 

Osim što ćemo Vas preseliti u najkraćem roku, pružamo i mogućnost odvoženja suvišnih stvari, što će vam dodatno olakšati ulazak u novo poglavlje života. Kontaktirajte nas

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.