Selidbe Lazarevac – još jedna od opština na teritoriji grada Beograda gde sa uspešnošću već dugi niz godina efikasno obavljamo svoj posao, kao agencija za selidbe Miladinović. Ukoliko vam je potreban transport, utovar i istovar nameštaja i opreme, pozovite nas i uverite se u kvalitet i efikasnost našeg rada.

dve kutije za pakovanje stvari na stolu

Zbog čega nam ljudi sa teritorije Lazarevca pružaju poverenje dugi niz godina?

Teritorija opštine Lazarevac administrativno pripada gradu Beogradu, ali suštinski predstavlja zasebnu celinu, gde se godišnje obavi veliki broj selidbi. Život u velikom gradu mnogima posle određenog vremena može postati naporan, stoga traže mir u manjim sredinama koje se nalaze relativno blizu Begrada. 

Ako ste i vi jedan od onih koji menjaju životno okruženje i ako je destinacija vaše selidbe Lazarevac, slobodno nas možete kontaktirati kako bi smo se dogovorili oko svih bitnih detalja i obavili besplatnu procenu cene naših usluga koja zavisi od mnogih faktora, poput potrebnog prevoznog sredstva i broja ljudi. 

Već 7 godina se uspešno bavimo transportom nameštaja i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata u celoj Srbiji, ali i Lazarevcu. Ova opština obuhvata veliki broj naselja i to čak 34, od kojih su samo neka Šopići, Brajkovac, Veliki i Mali Crljeni. 

Ukoliko vam je potrebna selidba, Lazarevac je teritorija koju u celosti pokrivamo, dok sa istom efikasnošću i elanom obavljamo svoj posao u skladu sa unapred utvrđenim dogovorom

Radimo selidbe privatnog i poslovnog prostora u Lazarevcu

Ako želite da otvorite prodavnicu, frizerski salon, pekaru ili IT firmu i ukoliko je destinacija vaše selidbe Lazarevac, zbog povoljnijih uslova i manje cene zakupa, možete nas kontaktirati, jer jednako efikasno obavljamo i naročito bezbedno obavljamo transport sve vaše opreme za posao. 

Posedujemo najmodernija prevozna sredstva koja nam omogućavaju da vaša oprema i nameštaj stignu na odredište neoštećeni. Ne morate brinuti o pouzdanosti našeg rada i slobodno nam možete ukazati poverenje.

Pored toga možete uštedeti vreme, s obzirom da radimo i po principu “ključ u ruke”. Predajte nam ključeve i sami ćemo bez vašeg prisustva obaviti kompletnu selidbu potpuno profesionalno sa maksimalnim učinkom, što je sve češća praksa među onima čija je destinacija za selidbe Lazarevac. 

Na teritoriji opštine se nalazi veliki broj kuća, zbog čega pretpostavljamo da će vam biti potreban transport veće količine nameštaja. Za naše klijente smo pripremili opciju izbora između dve vrste prevoza. 

Da li će to biti kombi ili kamion, na vama i vašim potrebama je da utvrdite šta je ono što vam više odgovara. U svakom slučaju smo pripremili moderna prevozna sredstva zbog koji će selidbe biti brze i efikasne.

Selidbe Lazarevac – kako definišemo cenu i šta sve spada u naše usluge?

Definisanje konačne cene naših usluga baziramo na osnovu svega onoga što je vama potrebno prilikom selidbe. Sa vama možemo biti tokom celokupnog procesa transporta nameštaja. Pored utovara, transporta i istovara, po potrebi radimo i na pakovanju robe za transport

Ukoliko još uvek nemate konačnu lokaciju gde že biti smešteni upakovani predmeti, za vas možemo obaviti skladištenje i čuvanje na dogovoreni vremenski period.

Cena će naravno zavisiti i od toga da li izaberete prevoz kamionom ili kombijem, međutim kada se jednom dogovorimo, nećete imati dodatnih troškova. Konačnu cenu formiramo po istom uslovima na teritoriji celog grada i zemlje, pa tako selidbe na teritoriji Lazarevca nisu izuzetak.

Selidbe Lazarevac – pojedinosti koje je potrebno znati  

Ukoliko je destinacija vaše selidbe Lazarevac, sigurno je da nećete pogrešiti kada je u pitanju mesto za život. Ova opština pruža lepu životnu okolinu sa puno prostora za šetnju, ali je i takav kraj u kome selidba može biti pravi izazov zbog nešto šarenolikijeg reljefa i velikog broja malih i slepih ulica. 

Posao utovara i istovara nameštaja i opreme za prevoz u ovakvim naseljima mogu predstavljati problem i na kraju rezultirati oštećivanju transportne robe. 

Zbog toga vam preporučujemo da angažujete profesionalnu agenciju koja se ovim poslom bavi dugi niz godina, a u svom timu ima iskusne zaposlene spremne da efikasno obave svoj posao. 

Ako su vam potrebne selidbe, Lazarevac je samo jedna od opština na kojoj poslujemo uspešno već dugi niz godina. Kontaktirajte nas i uverite se u profesionalnost našeg rada.   

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.