Selidbe Palilula – već dugi niz godina obavljamo kompletnu uslugu selidbe na teritoriji jedne od največih beogradskih opština. Trudimo se da maksimalno izađemo u susret svim vašim zahtevima, stoga smo pripremili kompetnu ponudu po pitanju selidbi. Pozovite nas ili popunite online fromular i rezervišite naše usluge na vreme!

kutija za selidbu

Selidba na Palilulu je isplativo rešenje

Palilula predstavlja jednu od najvećih beogradskih opština u koju potpada veliki broj naselja, od kojih su neka bliže samom centru grada, dok su neka nešto udaljenija.

Sa takvim položajem, Palilula zauzima veoma veliku teritoriju i tako omogućava da se upravo ovde nađe povoljan položaj za novi kancelarijski prostor i mesto stanovanja.

Selidbe firmi i kancelarijskog nameštaja su jedna od naših specijalnosti, a ovaj posao obavljamo veoma efikasno i profesionalno. Sve vaše stvari i oprema sa nama su potpuno sigurni.

Pored preseljenja firmi, naša osnovna delatnost jesu selidbe stanova i kuća, sa kojima imamo često prilike da se sretnemo u različitim okolnostima. Palilula je čest izbor za preseljenje, s obzirom na niže cene kvadrata stanova u novogradnji u naseljima kao što su Borča, Kotež i Višnjička banja.

Kamion ili kombi selidbe Palilula

Pripremili smo veoma kvalitetna vozila sposobna da smeste i prenesu sav potreban teret. Ukoliko planirate veće preseljenje, odlična opcija za vas jesu selidbe kamionom, koje su naroičito pogodne za transport kabastih stvari, koje je potrebno sačuvati i ostaviti netaknutim.

Sa druge strane, selidba ne mora nužno značiti transport ogromnog broja stvari, naročito ako se selite u iznajmljen, namešten stan. Tada vam je za prevoz manjeg broja stvari sasvim dovoljna selidba kombijem, koji će jednako efikasno obezbediti uslugu transporta.

Za koju god opciju da se odlučite, budite sigurni da su naši vozači maksimalno profesionalni, kao i da su vozila tehnički ispravna i sigurna.

Koje su dodatne usluge koje pružamo prilikom selidbe na Palilulu?

Naše usluge se ne razlikuju u odnosu na to koje naselje ste u Beogradu odabrali po pitanju selidbe, pa tako pored transporta nameštaja nudimo pakovanje za selidbu i skladištenje stvari i robe.

Ove usluge su naročito pogodne u momentu raskoraka između iseljenja iz jednog prostora i ulaženja u sledeći. Tada će vam biti potrebno da neko za vas smesti sve vaše stvari i čuva ih na sigurnom u sopstvenom magacinu.

Za samo pakovanje mnogi često nemaju vremena, naročito kada se radi o selidbi poslovne opreme. U tom trenutku uskačemo mi i za vas obavljamo sve pripremne radnje, a vi možete biti opušteni, s obzirom da ste unajmili profesionalce.

Selidbe Palilula – rezervišite naše usluge na vreme

Ukoliko je destinacija vaše selidbe Palilula, možete nas kontaktirati i na vreme rezervisati naše usluge. Tu smo da u najkraćem roku odgovorimo na vaše zahteva, kao i da posao obavimo profesionalno, brzo i efikasno.

Očekujemo vaš poziv na dobro poznate brojeve telefona ili popunjavanejm forme na kontakt stranici!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.