Selidbe Novi Sad agencija Miladinović vam je na raspolaganju za profesionalne usluge selidbi u Novom Sadu po najpovoljnijim cenama. Zahvaljujući dugogodišnjem radu i iskustvu našeg tima, čitav proces selidbe će proći lako i efikasno, a vi nećete morati da brinete o bezbednosti vaših stvari prilikom pakovanja i transporta. Upoznajte se sa našim uslugama selidbe.

Fotografija plavog kamiona u toku vožnje

Odaberite transportno sredstvo prema sopstvenim potrebama

Opština Mladenovac ima preko 20.000 stanovnika i beleži blaži rast u poslednjih nekoliko godina, s obzirom na svoj dobar geografski položaj. Iako postoji umereno veliki broj zgrada, dobar deo stambenih jedinica čine i kuće sa dvorištima.

Bez obzira da li želite da obavite selidbu nameštaja u kuću ili stan i koliko god da imate nameštaja, mi vam pružamo najbolja moguća rešenja. Transportna sredstva u našem voznom parku su veoma moderna i bezbedna. Ukoliko imate potrebu za sveobuhvatnim uslugama koje spadaju u selidbe, Mladenovac je između ostalih, opština na kojoj sa uspešnošću poslujemo već dugi niz godina. 

Ako nemate previše nameštaja za selidbu, za sve vas smo pripremili i mogućnost unajmljivanja kombija. Sa druge strane, za veća preseljenja koja uključuju prevoz velikog i kabastog nameštaja poput kreveta, plakara i kuhinjskih stolova, pripremili smo najmodernije kamione spremne da izdrže velike terete.

Šta sve spada u usluge selidbe kada je u pitanju opština Mladenovac?

Kompletan proces preseljenja uključuje veliki broj aktivnosti, pa tako osim transporta nameštaja ovde spadaju i aktivnosti pripreme, odnosno pakovanja i po potrebi skladištenja robe.

Ako je destinacija vaše selidbe Mladenovac i imate potrebu za skladištenjem i pakovanjem stvari, na teritoriji cele opštine možete računati na naše usluge, bez obzira da li se nalazite u na 25. maju, Dedinju, Bataševu, Selters banji ili centru.    

Agencija za selidbe Miladinović je za vas pored usluga transporta upravo pripremila i opcije za pakovanje robe ukoliko vam je to potrebno. Kompletan materijal, poput kutija, traka i svega što je neophodno za upakivanje i pripremu za transport ili skladištenje posedujemo mi lično.

Vaše stvari će stići na svoju lokaciju potpuno bezbedno, bez mogućnosti habanja i drugog oštećivanja nameštaja. Ukoliko još uvek niste pripremili krajnju lokaciju za smeštanje stvari, odlična opcija u tom slučaju je skladištenje robe u našem velikom magacinu. Prostorni kapacitet dozvoljava smeštanje velikog broja stvari, ali je ipak potrebno svoje mesto zakupiti na vreme.  

Zašto je Mladenovac sve češći odabir za selidbu?

Počeci sve većeg naseljavanja beogradske opštine Mladenovac započeli su sa izgradnjom pruge Beograd-Niš. Danas je takođe dobra povezanost sa bitnim putevima uticala na to da ovaj kraj bude čest izbor mnogih koji su između ostalog u potrazi za mirnijim životom, manjim gužvama, nižim troškovima i bližem dodiru sa prirodom.

Autoput Beograd-Niš i magistralni put Beograd-Topola omogućavaju da se u Mladenovac stiže veoma brzo, zbog čega mnogi odlučuju da se ovde presele iako rade u Beogradu.

Ukoliko su vam potrebne usluge selidbe, Mladenovac je teritorija koju pokrivamo u celosti i pružamo transport, skladištenje i pakovanje nameštaja i sve druge potrebne robe. 

Selidbe Mladenovac – agencija za selidbe Miladinović je vaš dugogodišnji saveznik  

Kada govorimo o svim onim propratnim i komplikovanim aktivnostima koje spadaju u proces selidbe, Mladenovac nije izuzetak, pa se tako i na ovoj teritoriji nalaze pojedini delovi nepristupačniji velikim kamionima po pitanju parkiranja i manevrisanja, što će znatno otežati utovar i istovar nameštaja.

Bez obzira na pojedine poteškoće sa kojima se susrećemo na terenu, naše iskustvo vam može uliti poverenje u to da nijedan problem nije nerešiv. Naš tim čine iskusni profesionalci sa dugogodišnjim praksom u selidbama, sa sposobnostima rešavanja svih logističkih poteškoća.

Uspešno poslujemo na teritoriji cele Srbije i svim delovima grada Beograda preko 7 godina i iza sebe imamo veiki broj zadovoljnih klijenata. Agencija za selidbe Miladinović je veoma efikasan i pouzdan partner na koga možete da se oslonite. Kontaktirajte nas bilo kojim danom u nedelji, a ukoliko su vam potrebne selidbe, Mladenovac je jedan od delova grada gde sa zadovoljstvom poslujemo.

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.