Prevoz robe kamionom u našoj organizaciji podrazumeva siguran i bezbedan transport robe na željenu lokaciju u najkraćem mogućem roku. Ukoliko kapaciteti vaše selidbe zahtevaju veće vozilo, selidbe kamionom su pravi izbor za vas. Naš stručni tim će obaviti utovar i istovar robe kamionom, u skladu sa vašim potrebama, po najpovoljnijim cenama.

Prevoz robe specijalno opremljenim kamionima

Transport robe od najrazličitijeg materijala, oblika i veličina, je jedan prilično zahtevan poduhvat koji podrazumeva bezbedan utovar stvari, transport i istovar na određenu lokaciju. 

Adekvatan prevoz stvari je jedino moguć uz odgovarajuće prevozno sredstvo kako bi se izbegle neželjne situacije tokom vožnje. Uz pomoć našeg specijalno opremljenog i tehnički ispravnog vozila, vaša roba će biti bezbedno prevežena na krajnje odredište. 

Kako bi se jedan takav poduhvat obavio na najbrži i najsigurniji način, važno je obaviti ga uz pomoć specijalno opremljenog kamiona koji je tehnički ispravan i specijalizovan za različitu vrstu robe i terena.

Niste sigurni da li vam je potreban kamion ili kombi za selidbu? Kontaktirajte nas za savet!

Crveni kamion sa belom prikolicom na parkingu

Usluge prevoza kamionom u našoj režiji

Uslugu prevoza stvari vršimo na dva načina.

Prevoz robe kamionom uz pomoć našeg stručnog tima

Možete odabrati da se prevoz stvari obavi uz pomoć naših stručno osposobljenih radnika koji će izvršiti utovar robe na početnoj stanici i istovar na krajnjem odredištu na najbezbedniji način.

Prevoz robe kamionom bez pomoći našeg stručnog tima

Ukoliko se odlučite na uslugu transporta robe bez našeg stručnog tima, svakako ćete biti zadovoljni krajnjim učinkom i cenom usluga koje naša agencija obezbeđuje.

Zakažite selidbe kamionom na vreme

Ukoliko želite da transport robe obavi Agencija za selidbe Miladinović, kontaktirajte nas i zakažite prevoz stvari na vreme. Ukoliko vam je zbog kapaciteta selidbe potreban prevoz kamionom, mi ćemo vam dati najbolju ponudu na tržištu i obezbedićemo vam siguran i brz kamionski prevoz stvari i selidbu u najkraćem mogućem roku!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.