Selidbe Čukarica – beogradska opština Čukarica je teritorija na kojoj sa velikom efikasnošću obavljamo usluge transporta vašeg nameštaja i svih potrebnih stvari. U našem timu se nalaze iskusni profesionalci, dok istovremeno posedujemo kvalitetan vozni park. Pozovite nas, zakažite svoj termin i uverite se u efikasnost našeg rada!

Pogled na narandžasti soliter sa zemlje

Profesionalna agencija za selidbe će vam pomoći da transport nameštaja obavite veoma brzo

Opština Čukarica je karakteristična po tome što se na njenoj teritoriji nalazi veliki broj naselja različitog tipa, od onih urbanih poput delova Banovog brda, Železnika i Žarkova do prigradskih kao što su Velika Moštanica, Sremčica i Ruška.

Potrebno je da budete svesni raznovrsnosti terena i urbanističkih planova koji krase ovu teritoriju ukoliko planirate selidbu na Čukaricu. Velike su šanse da u samostalnoj režiji nećete moći da obavite selidbu zbog nedovoljne širine puteva, neadekvatnih mesta za parking i sličnih problema.

Ovo su potencijalni problemi koji vas mogu zadesiti ukoliko se odlučite da selidbu obavite samostalno, ali su oni za profesionalnu agenciju za selidbe Miladinović svakodnevna pojava, sa kojima naši iskusni zaposleni izlaze na kraj veoma lako.

Selidbe na Čukaricu – vršimo preseljenje svih stvari prema vašim potrebama

Čukarica je jedna od najvećih opština u Beogradu i ubrzano se povećava po broju stanovnika. Razlog tome je naseljavanje stanovništa iz drugih gradova Srbije zbog povoljne cene stanova i rentiranja. 

Ukoliko je i vaša destinacija selidbe Čukarica ili ste odlučili da svoju firmu preselite ovde zbog niže cene rentiranja prostora, budite sigurni da vam možemo pomoći. Pored usluge transporta nameštaja, nudimo i opciju selidbe firmi i kancelarijskog nameštaja.

Vaša kompletna poslovna oprema je sigurna u našim rukama zato što posebno vodimo računa o bezbednom transportu, naročito kada se radi o osetljivim i lako lomljivim stvarima.

Nudimo kompletnu uslugu po pitanju selidbe na Čukaricu

Transport nameštaja, opreme i svih potrebnih stvari predstavlja našu osnovnu uslugu, ali smo tokom vremena odlučili da zahvaljujući potrebama mušterija proširimo ponudu.

Ukoliko se često selite sigurno ste i sami upoznati sa problemom organizacije vremena i savršenog uklapanja tajminga. Nekada se datumi iseljenja i preseljenja u novi prostor ne uklapaju, pa se često javlja pitanje:

šta raditi sa stvarima pre nego što dođe datum preseljenja?

Mislili smo na potrebe korisnika i ponudili uslugu skladištenja stvari i robe u našem bezbednom magacinu. Zahvaljujući tome nećete imati brigu šta raditi sa stvarima, a one mogu biti kod nas koliko god želite. Naši zaposleni će doći na vašu adresu, preuzeti nameštaj i preneti ga do magacina, te nakon toga po potrebi prebaciti na mesto preseljenja.

Po čemu je opština Čukarica karakteristična?

Površina od 155 km kvadratnih i približno 200.000 stanovnika dovoljni su pokazatelji da je Čukarica veoma velika sredina koja se ubrzano širi, te su potrebe za selidbama ovde sve češće.

Ukoliko želite da obavite selidbu, biće vam potreban neko ko dovoljno dobro poznaje razlčitosti ovog kraja, koje se najbolje oslikavaju kroz postojanje različitih saobraćajnica, uličica i zavućenih delova. Mi kao iskusni profesionalci u ovoj oblasti savršeno dobro poznajemo i Obrenovačku magistralu kao i urbanu Požešku ulicu. 

Veoma dobro poznajemo prilaze novim i starim zgradama, koje se nalaze na bitnim tačkama pogodnim za preseljenje na ovu opštinu.

U zavisnosti od sopstvenih potreba, odlučite se za kombi selidbu kamionom ili kombijem.

Selidbe Čukarica – transport nameštaja i stvari vršimo veoma pouzdano

Ako je destinacija vaše selidbe Čukarica i potreban vam je pouzdan transport stvari, to je upravo ono što nudimo. Profesionalci u našem timu potrudiće se da sve stvari stignu na potrebnu adresu neoštećene. Iskustvo u radu nam je pomoglo da savladamo sve prepreke sa kojima se ljudi tokom selidbe suočavaju.

Kontaktirajte nas i sami se uverite u profesionalnost naših usluga!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.