Selidbe Subotica – preselite svoj dom ili firmu efikasno i povoljno iz Beograda na teritoriju Subotice, prilikom čega će vam pomoći naš tim profesionalaca, adekvatna vozila i savremena oprema kojom agancija Miladinović raspolaže.

Upoznajte se sa našim uslugama, kontaktirajte nas i zakažite termin koji vam odgovara.

grad Subotica

Zašto angažovati agenciju za selidbe za preseljenje iz Beograda u Suboticu?

Razlog zbog čega je česta destinacija za selidbe Subotica, delom leži u činjenici da se u blizu ovog grada nalazi autoput E-75 koji povezuju Srbiju sa severnom Evropom, zbog čega ovo mesto pruža pregršt mogućnosti za posao, pogotovo u tranzitnom saobraćaju. 

Takođe, drugi po broju stanovnika u Vojvodini, Subotica se nalazi na samo 10 km od graničnog prelaza sa Mađarskom. 

Ukoliko planirate preseljenje iz Beograda u Suboticu, jedini način da to bez muke učinite je da angažujete agenciju za selidbe koja će vam pomoći da napravite važan korak na koji ste se odlučili. 

Agenciju za selidbe Miladinović karakterišu pristupačne cene i brza usluga, stoga nas pozovite i zakažite termin onda kada vama najviše odgovara, a naša ekipa će u dogovorenom roku izaći na teren. Usluge selidbi koje nudimo svim našim klijentima obuhvata:

  • utovar u kombi ili kamion
  • prevoz celokupnog inventara
  • istovar stvari na željeno mesto

Kombi prevoz Subotica – demontaža i montaža nameštaja

Naš tim će uigrano preseliti vaše stvari od Beograda do Subotice zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u obavljanju poslova selidbe, zbog čega ćemo brzo i efikasno premestiti stvari i sa najnepristupačnijih lokacija

Neretko je potrebno demontirati glomazan nameštaj kako bismo ga premestili na željeno mesto, a mi imamo svu neophodnu opremu i znanje da to uradimo. Naposletku, kada završimo proces selidbe, dobićete prostor spreman za život ili posao po principu “ključ u ruke.”

Bilo da je u pitanju prevoz kamionom ili kombi prevoz, Subotica je grad do koga vršimo transport svih potrebnih stvari iz Beograda na dogovorenu lokaciju. Ukoliko nemate dovoljno vremena, za vas možemo obaviti i uslugu pakovanja za selidbu

Potrebno je samo da nas pozovete i prepustite nama težak posao.

Selidbe Subotica – angažujte agenciju Miladinović za prevoz stvari

Agencija Miladinović vrši selidbe u Beogradu, kao i iz Beograda do drugih gradova u Srbiji, a princip profesionalnosti i kvaliteta nam je motivacija za dalji rad. Za 7 godina obavili smo preko 30.000 selidbi, zbog čega možete biti sigurni da ste vaše preseljenje prepustili profesionalcima. 

Osim što ćete sve vaše stvari preseliti bez ikakve muke, vršimo i uslugu odvoženja suvišnih predmeta na otpad, pa je selidba idealno vreme da se otarasite starih stvari i napravite mesta za nove. 

Oslobodite se neminovanog stresa u procesu selidbe i kontaktirajte nas! Neka agencija Miladinović bude vaš pouzdan asistent na putu do novog doma.

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.