Kutije za selidbu iz našeg asortimana pravo su rešenje za pakovanje svih vaših stvari i njihovo očuvanje prilikom transporta. Agencija za selidbe Miladinović nudi veliki izbor kutija za selidbu, po pristupačnim cenama, a na vama je samo da odaberete one koje će najbolje zadovoljiti potrebe vašeg preseljenja.

POZOVITE: 063 877 4880

Zašto je važno da se koriste kutije za pakovanje?

Selidba nije samo prevoz sa jednog mesta na drugo. Potrebno je na bezbedan način, ne samo premestiti, već i sačuvati vaše dragocenosti, važna dokumenta, nameštaj i slično. Da bi se to profesionalno odradilo potrebno je kvalitetno upakovati stvari. 

Ukoliko to ne možete sami, nudimo vam i tu uslugu! Povoljne i adekvatne kutije za selidbu deo su naše ponude, čime vam garantujemo siguran i bezbedan transport svih vaših dragocenih stvari i nameštaja. Osim toga u našoj ponudi možete pronaći i druge materijale neophodne za brzu i laku selidbu.

Kutije za selidbu i drugi materijal za pakovanje

Kada su u pitanju kutije za pakovanje u ponudi agencije Miladinović nalazi se širok izbor ovih kutija, koje će sigurno biti odgovarajuće za vaše potrebe. Osim kutija, nudimo vam i dodatnu opremu za pakovanje, u vidu zaštitnih folija i lepljivih traka, a sve to po povoljnim uslovima. 

 • Kutije za selidbu (troslojne) – 60cm x 40cm x 40cm
 • Kutije  za selidbu (petoslojne) – 60cm x 40cm x 40cm
 • Kutije za selidbu (petoslojne) – 60cm x 40cm x 30cm
 • Trake za lepljenje
 • Puc puc folija
 • Rebrasti karton za zaštitu

Sve ove komponente izuzetno su važni činioci svake uspešne selidbe, bilo da je u pitanju selidbe stanova ili selidbe firmi, jer osiguravaju da svaka vaša stvar stigne na željenu adresu u nepromenjenom stanju.

Osnovna pravila prilikom pakovanja stvari u kutije za selidbu

Nisu kutije za pakovanje same po sebi dovoljne kako bi se sve stvari adekvatno smestile i zaštitile. Zbog toga je važno da znate nekoliko osnovnih pravila prilikom pakovanja za selidbu, koja će vam sigurno olakšati taj proces i samo preseljenje sa jedne na drugu lokaciju. 

 • za pakovanje teških, nelomljive stvari, poput knjiga, preporuka je da se koriste troslojne kutije (60x40x40 cm);
 • za pakovanje teških, a lomljivih stvari, poput stakla, tehnike i slično, praktično rešenje jeste pakovanje u petoslojne kartonske kutije (60x40x30 ili 60x40x40 cm);
 • za pakovanje srednje teških stvari (mali električni uređaji) preporučljivo je pakovanje u petoslojne kutije srednjih dimenzija (60x40x30 cm);
 • za pakovanje garderobu i drugih laganih stvari preporučljivo je pakovati u troslojne kutije dimenzija 60x40x40 cm;
 • prilikom pakovanja lomljivih stvari, potrebno je svaku od njih uviti u pucketavu/penastu foliju ili omotni papir, a tek onda ih ubaciti u kutije za selidbu;
 • ukoliko pakujete skopocene i lomljive stvari, dno kutije, vrh kutije i svaki prazan prostor između treba obložiti tj. popuniti puc puc folijom, papirom ili nekim drugim materijalom koji će zaštititi stvari i ublažiit eventualne udarce.
 • između lomljivih, glomaznijih stvari, preporuka je da se postavi i zaštitni karton kako bi se one maksimalno osigurale;
 • za oblaganje kartonskih kutija za pakovanje obavezno koristite trake za lepljenje (i sa gornje i sa donje strane), kako se kutije ne bi pod teretom otvorile i ispale sve ubačene stvari.

U skladu sa vašim potrebama i mogućnostima, odabraćemo odgovarajuće veličine kutija, kao i broj potrebnih kutija za pakovanje svih stvari. Prepustite selidbe u ruke profesionalcima i oslobodite sebe stresa i napetosti oko preseljenja. 

Po dogovoru sa vama dolazimo na vašu adresu i pakujemo sve željene stvari u kutije za pakovanje, čime vas lišavamo gotovo svih obaveza vezanih za selidbu. Kontaktirajte nas a mi smo vam na raspolaganju svakog dana, 24 sata dnevno – ugovorite kamion ili kombi za prevoz stvari i selibe na teritoriji Beograda i cele Srbije!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.