Selidbe Obrenovac – jedna od većih administrativnih celina u okviru grada Beograda na kojoj su potrebe za uslugama transporta nameštaja postale veoma učestale jeste opština Obrenovac. Pored toga broji veliki broj stanovnika koji i dalje raste, a svima koji žele da njihova nova destinacija za život ili poslovni prostor bude baš ovde, nudimo profesionalne usluge selidbe.

prikaz ključa u bravi ulaznih vrata braon boje

Selidbe Obrenovac – Vršimo kompletan proces selidbe

U naše osnovne usluge pored transporta nameštaja i robe ulaze skladištenje i pakovanje istih ukoliko je to potrebno. Poslujemo po principu “ključ u ruke” zahvaljujući čemu nam možete prepustiti kompletnu proceduru, što vas kao našeg klijenta potpuno rešava stresa. 

Na celoj teritoriji opštine Obrenovac za vas obavljamo usluge pakovanja, utovara, prevoza i istovara. Sveobuhvatnost naših usluga naročito pogoduje firmama čiji zaposleni ne žele da gube vreme na organizaciju, koju nam prepuštaju sa poverenjem.

Zahvaljujući odgovornom ponašanju prema vašoj svojini i maksimalnoj pažnji prilikom utovara i istovara, sva vaša oprema će bezbedno stići na dogovorenu adresu.     

Koji su koraci pri selidbi uz angažovanje agencije Miladinović?

Ako su vam potrebne selidbe, Obrenovac je lokacija na kojoj primenjujemo isti model poslovanja kao i bilo gde u celoj zemlji, što i jeste jedna od naših glavnih odlika. 

Najpre je potrebno da nas kontaktirate radi zakazivanja termina selidbe i usklađivanja vaših potreba sa našom obimnom ponudom. Besplatno obavljamo procenu cene, a dolazimo na lice mesta u dogovoreno vreme kako bi obavili posao transporta, ukoliko vam naravno odgovaraju ponuđeni uslovi. 

Za vas možemo obaviti i posao pakovanja robe, kao i demontaže kabastog nameštaja. Nakon toga sledi utovar, zatim prevoz i na kraju istovar na utvrđenu lokaciju. Na našim prostorima je čest slučaj da posao utovara, istovara i prevoza ludi obavljaju uz pomoć prijatelja i komšija.

Uz naše profesionalne usluge, celokupan proces se obavlja prema utvrđenim pravilima, bez potrebe za angažovanjem dodatne radne snage.

Prevozno sredstvo u skladu sa potrebama vaše selidbe

Posedujemo kvalitetan vozni park koji čine kamioni i kombiji, pa se prema tome možete odlučiti između ova dva prevozna sredstva. Ukoliko je teret koji je potrebno transportovati manjeg obima, savetujemo vam da odaberete kombi zbog niže cene usluga sa jednako kvalitetnim rezultatima.

Naši pouzdani kamioni su tu za prevoz bilo kakvog kabastog nameštaja i veće količine stvari.

Angažovanje profesionalne agencija za selidbe na teritoriji Obrenovca

Ukoliko je vaša destinacija selidbe Obrenovac, potrebno je da znate da ova teritorija godišnje ima velike fluktuacije stanovništva zbog dobrog geografskog položaja. 

Opština zauzima povoljnu poziciju u odnosu na bitne magistralne puteve prema centralnim opštinama Beograda i onim drugim na teritoriji Zapadne Srbije. Pored toga, niži životni troškovi i prirodnije okruženje jesu nešto što mnoge privlači da se nasele baš ovde. 

Samo neke od poznatijih naselja koja nude ove pogodnosti jesu Piroman, Belo polje, Mislođin i Mala Moštanica, gde kada se uračunaju i druga naselja možemo nabrojati preko 70.000 ljudi. Nije retkost ni da se mnoge firme odlučuju da svoje poslovnice otvore upravo u Obrenovcu, pa smo tu za vas i ako želite da preselite svoju firmu ili kancelariju.  

Uz profesionalnu agenciju je kompletan postupak preseljenja mnogo lakši, a ukoliko je vaša destinacija selidbe Obrenovac, znajte da odabirom agencije Selidbe Miladinović birate profesionalnu i efikasnu uslugu izvršenu od strane profesionalaca, koji će ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja.

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.