Selidbe Voždovac – efikasno, brzo i pouzdano preseljenje bilo gde na teritoriji opštine Voždovac, uz agenciju Miladinović. Do svoje nove adrese dođite lako uz uigran tim profesionalaca, i najsavremenija vozila za selidbe. Pogledajte šta sve naše usluge obuhvataju, kontaktirajte nas za sve informacije i pustite da Vas najbržim putem dovedemo do Vašeg novog životnog prostora na Voždovcu.

naselje voždovac

Zašto angažovati profesionalce za selidbu na Voždovcu? 

Beogradska opština Voždovac vrlo je popularna za život, a obuhvata neke od najprometnijih ulica u gradu. Na Voždovcu se nalaze popularna gradska naselja u kojima stanuje veliki broj ljudi, poput Autokomande, Banjice, Braće Jerković, Dušanovca i Lekinog Brda, ali i prigradska naselja poput Jajinaca i Belog Potoka. 

Upravo zato, ako je destinacija Vaše selidbe Voždovac najbolje bi bilo da za ovu potrebu angažujete profesionalce koji će bez obzira na lokaciju, u najkraćem roku stići od Vašeg starog do Vašeg novog doma.

Agencija Miladinović Vam može pružiti kompletnu uslugu preseljenja, te nas možete angažovati po principu “ključ u ruke”, što znači da ćemo za  vas obaviti pakovanje stvari u naše izdržljive i praktične kutije, da ćemo demontirati i montirati nameštaj po potrebi i doneti ga poptuno bezbedno do Vaše nove lokacije za život.

Naša agencija nudi sledeće usluge: 

  • utovar u kombi ili kamion
  • prevoz celokupnog inventara
  • istovar stvari na željeno mesto

Prevoz stvari i nameštaja uz najsavremeniju opremu 

Kada Vas naša agencija seli, ono na šta se možete osloniti jeste efikasnost pri radu, koju obezbeđuje najsavremenija oprema u koju ulažemo sa velikom pažnjom. Tako da, ukoliko vam je potreban prevoz robe kamionom, ili kombi prevoz, naša agencija će obezbediti potpuno opremljeno adekvatno vozilo za Vaše preseljenje. 

Naša savremena vozila i propratna oprema nam omugućavaju da budemo brzi i efikasni, te da demontiranje, montiranje i prenos nameštaja budu zadatak koji sa lakoćom obavljamo, a sve u želji da vam što pre obezbedimo željene uslove za život. 

Selidbe Voždovac – naša agencija Vaša prečica do novog doma 

Agencija Miladinović posluje već 7 godina, a brojimo preko 30.000 selidbi, obavljenih na naše, ali i na zadovoljstvo naših klijenata. Kada birate ko će Vas seliti, birajte kvalitet i pouzdanost, a to su upravo vrednosti koje negujemo u našoj agenciji. 

Na raspolaganju smo Vam 7 dana nedeljno, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Uz pristupačne cene selimo Vas bilo gde na teritoriji Beograda, ali i gradova poput Niša, Subotice, Pančeva i drugih. Kontaktirajte nas!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.