Selidbe Borča – uslugu transporta nameštaja, robe i svih potrebnih stvari obavljamo veoma pouzdano na ovu sve popularniju lokaciju za život. Kontaktirajte nas i unapred zakažite svoj termin za preseljenje kod veoma iskusne i pouzdane agencije za selidbe Miladinović!

prikaz ključa u bravi ulaznih vrata braon boje

Zbog čega se izdvajamo kao pouzdan saradnik za selidbe?

Trudimo se da maksimalno izađemo u susret potrebama naših klijenata, kao i da posao obavimo što je bolje moguće. Odlučili smo da poslujemo i u Borči, koje je najveće naselje opštine Palilula, gde je u poslednjih nekoliko godina došlo do izgradnje velikog broja stambenih objekata.

Samim tim se povećala potreba ljudi za uslugama selidbi, bez obzira da li se radi o useljenju u novi životni prostor ili preseljenju kancelarija i poslovnih jedinica.

Selidbe firmi i kancelarijskog nameštaja su jedna od naših užih specijalnosti, dok se pri transportu poslovne opreme trudimo da budemo maksimalno oprezni. Naši zaposleni imaju iskustva u radu sa lomljivim i osetljivim stvarima, stoga ne morate brinuti.

Za vas možemo obaviti kompletnu pripremu i pakovanje stvari, ukoliko sami nemate dovoljno vremena. Posedujemo svu potrebnu opremu za pakovanje poput kutija za selidbe, streč folije za pakovanje i lepljivih traka.

Kako teče proces preseljenja?

Selidba u Borču ili na bilo koju drugu lokaciju ima svojih prednosti i poteškoća. Konkretno za ovaj deo grada možemo reći da se ubrzano modernizuje i širi, te da ima dovoljno parkinga pored okolnih zgrada, gde možete privremeno stati tokom transporta nameštaja. 

Pa ipak, to nije slučaj u svim delovima naselja Borča, što nama ne predstavlja problem, jer posedujemo dozvole za parkiranje. Po potrebi, možete se opredeliti za selidbe kamionom ili selidbe kombijem, a odluku donesite u konsultaciji sa nama!

Dovoljno je da nas kontaktirate i zakažete svoj termin. Ukoliko se odlučite za opciju ključ u ruke, tada sve aktivnosti preuzimamo mi. Takođe, možete nas unajmiti samo za neku od brojnih pojedinačnih usluga koje nudimo.

Obavljamo selidbe stanova i kuća i tu apsolutno ne pravimo nikakvu razliku. Ovo je naročito pogodno za stanovnike Borče, s obzirom da je naselje spoj novih stambenih blokova sa modernim zgradama i naselja sa kućama.   

Selidbe Borča – rezervišite naše usluge na vreme

Naselje Borča se nalazi u lepom i ravnom delu Beograda bogatom prirodom. Dovoljno je da pređete pančevački most i za desetak minuta vožnje stignete na datu lokaciju, koja na neki način predstavlja grad za sebe, s obzirom da ima sve što joj je potrebno.

Ukoliko je i vaša destinacija selidbe Borča, budite slobodni da nas kontaktirate i dodatno se raspitate.

Obavićemo uslugu transporta nameštaja i sve propratne aktivnosti veoma efikasno!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.