Pakovanje za selidbu i priprema neophodnog materijala za pakovanje robe i stvari! Agencija za selidbe Miladinović pored profesionalnog pakovanja stvari, u svojoj ponudi ima i sav neophodan materijal za pakovanje robe za transport. Obezbedićemo da vaše stvari i dragocenosti budu maksimalno zaštićene prilikom prevoza!

Zašto je važno profesionalno pakovanje za selidbu?

Kako bi se selidba odvijala na željeni način, bez oštećenja i neželjenih troškova veoma je bitno da joj se od početka pristupi sa profesionalne strane. Samo pakovanje, iako izgleda lako i bezazleno, može prouzrukovati određene poteškoće ukoliko se stvari ne izoluju na pravi način. 

Zbog toga je bitno pre samog transporta stvari i njihovog preseljenja na novu lokaciju, pribaviti odgovarajuću opremu za pakovanje stvari. Uspešno realizovanje ovog segmenta ključno je za uspešno obavljanje celokupne selidbe.

Kutije za selidbe

U zavisnosti od vaših potreba, troslojne ili petoslojne kutije za selidbu visokog kvaliteta osiguraće da vaše stvari nesmetano stignu na odredište. Njihova nosivost iznosi od 20 do 40 kg što znači da veliki broj stvari može da stane u njih, a rizik od loma gotovo da ne postoji.

Streč folija za pakovanje

Folija za pakovanje osnovni je “alat” koji vam je potreban prilikom pripreme i pakovanja, s obzirom na to da postoji velik broj primene streč folije u procesu selidbe. Zaštita nameštaja i drugih stvari streč folijom doprinosi smanjenju mogućnosti prljanja i uništenja, a samo fiksiranje stvari na jednu gomilu najednostavnije je upravo sa streč folijom za pakovanje.

Pucketava folija za pakovanje

Folija za pakovanje sa vazdušnim mehurićima idealan je način kako bi se lako lomljive i vredne stvari izolovale od negativnih uticaja prilikom selidbe. Njihov spektar primene je velik i zaista doprinose očuvanju i sigurnosti u sitaucijama kakva je selidba. Pucketava folija za pakovanje je namenjena za sve vrste materijala, od čelika, stakla, do keramike i drveta.

Lepljive trake 

Neizostavan deo prilikom pakovanja stvari i sastavna komponenta kutija za selidbe jesu lepljive trake. One su veoma korisne jer se njima moraju zatvoriti i fiksirati kutije, kako ne bi došlo do njihovog otvaranja prilikom kamionskog ili kombi prevoza robe.

Profesionalno pakovanje stvari za selidbu

U skladu sa vašim potrebama i mogućnostima, odabraćemo odgovarajući materijal za pakovanje robe i pakovanje stvari za selidbu. Prepustite selidbe u ruke profesionalcima i oslobodite sebe stresa i napetosti oko preseljenja. 

Agencija Miladinović pobrinuće se da vaša selidba protekne u najboljem redu i da vam iskustvo oko pakovanja i preseljenja ne ostane u ružnom sećanju. 

Po dogovoru sa vama dolazimo na vašu adresu i pakujemo sve željene stvari na potpuno profesionalan i bezbedan način, čime vas lišavamo gotovo svih obaveza vezanih za selidbu. Kontaktirajte nas, a mi smo vam na raspolaganju svakog dana, 24 sata dnevno! 

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.