Selidbe Niš – pakovanje i prevoz robe, demontaža i montaža nameštaja uz agenciju za selidbe Miladinović. Vršimo usluge selidbe iz Beograda do svih tačaka na teritoriji Niša, a vaše stvari prevozimo kombijem ili kamionom u zavisnosti od potrebe. Kontaktirajte našu agenciju za selidbe i mi ćemo sav težak posao uraditi za vas, na kraju čega ćete dobiti spreman prostor za život ili rad po principu “ključ u ruke.”

reka Nišava u Nišu

Zašto angažovati agenciju za selidbe iz Beograda u Niš?

Niš je treći po veličini grad u Srbiji i kao takav pruža puno mogućnosti za život, rad i studiranje. Iz ovih razloga se određen broj ljudi iz Beograda karakterističnog po velikim gužvama i zagađenju odlučuje za preseljenje u Niš. S obzirom na veliku kilometražu potrebnu za transport stvari to nije tako jednostavan proces. Zbog toga je naša agencija tu da celokupan posao uradi za vas.

Pružajući pristupačne cene i brzu uslugu selidbe, agencija Miladinović je za vas tu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini, a ukoliko se vama žuri da se preselite radimo vikendom i praznicima!

Pozovite i zakažite termin onda kada vama najviše odgovara, a naša ekipa će u dogovorenom roku izaći na teren. Usluge selidbi koje nudimo svim našim klijentima obuhvata:

  • utovar u kombi ili kamion
  • prevoz celokupnog inventara
  • istovar stvari na željeno mesto

Kamion transport i kombi prevoz Niš – demontaža i montaža nameštaja

Iako će vam se možda činiti da nema previše stvari koje trebate prevesti na novu lokaciju, svako ko se makar jednom selio u životu potvrdiće suprotno. 

Umesto da se mnogo puta vozite na relaciji između nove i stare lokacije prevozeći torbu po torbu, naša agencija poseduje adekvatna sredstva kojima ćemo odjednom izvršiti transport svih stvari, a nama vama je samo da nam prepustite težak posao

Kada je u pitanju kombi prevoz, Niš je odgovarajuća lokacija za ovo prevozno sredstvo zbog prepletenih uskih uličica u centru, a robu možemo prevesti i sa kamionom ukoliko za to ima potrebe. 

Pakovanje robe za selidbu u Niš

Može biti pomalo zastrašujuće kada pogledate sve te silne kutije i torbe po podu dok se pakujete. Međutim, ukoliko vam je potrebno, mi ćemo obezbediti pakovanja za vaše stvari i dobro ih zaštiti, kako se ne bi oštetile tokom dužeg puta od Beograda do Niša. 

U ponudi imamo troslojne i petoslojne kutije, pucketavu foliju rebrasti karton za zaštitu i trake za lepljenje, što sve predstavlja neophodne komponente za svaku uspešnu selidbu bilo da selite firmu, stan ili kuću.

Angažujte agenciju Miladinović za selidbu u Niš

Klijenti i poslovni uspesi govore umesto nas – za 7 godina obavili smo preko 30.000 selidbi na teritoriji čitave Srbije, zbog čega smo stekli kredibilitet na tržištu.

Pored toga što ćete se preseliti bez ikakve muke, vršimo i uslugu odvoženje suvišnih predmeta na otpad, kako biste mogli da u novom životnom prostoru napravite mesta za nove. 

Selidbe Niš – samo jedan od gradova do kojih vršimo selidbe iz Beograda

Bilo da je u pitanju selidba za Niš, Suboticu, teritoiju Beograda ili bilo koji drugi grad u Srbiji, kontaktirajte nas, i agencija Miladinović će biti vaš pouzdan asistent na putu do novog doma.

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.