Selidbe Niš – pakovanje i prevoz robe, demontaža i montaža nameštaja uz agenciju za selidbe Miladinović. Vršimo usluge selidbe na čitavoj teritoriji Niša, a Vaše stvari prevozimo kombijem ili kamionom u zavisnosti od potrebe. Kontaktirajte našu agenciju za selidbe i mi ćemo sav težak posao uraditi za Vas, na kraju čega ćete dobiti spreman prostor za život ili rad po principu “ključ u ruke.”

reka Nišava u Nišu

Zašto angažovati agenciju za selidbe u Nišu?

Niš je treći po veličini grad u Srbiji i kao takav pruža više mogućnosti za život, rad i studiranje. Iz ovih razloga se veliki broj ljudi, pogotovo iz manjih mesta sa juga Srbije, odlučuje za preseljenje u Niš, ali to često nije baš jednostavan proces, stoga je naša agenciju tu da sav težak posao uradi za Vas.

Pružajući pristupačne cene i brzu uslugu selidbe, agencija Miladinović je za Vas tu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini, a ukoliko se Vama žuri da se preselite radimo vikendom i praznicima!

Pozovite i zakažite termin onda kada Vama najviše odgovara, a naša ekipa će u dogovorenom roku izaći na teren. Usluge selidbi koje nudimo svim našim klijentima obuhvata:

  • utovar u kombi ili kamion
  • prevoz celokupnog inventara
  • istovar stvari na željeno mesto

Kamion transport i kombi prevoz Niš – demontaža i montaža nameštaja

Iako će Vam se možda činiti da nema previše stvari koje trebate prevesti na novu lokaciju, svako ko se makar jednom selio u životu potvrdiće suprotno. 

Umesto da se mnogo puta vozite na relaciji između nove i stare lokacije prevozeći torbu po torbu, naša agencija poseduje adekvatna sredstva kojima ćemo odjednom izvršiti transport svih Vaših stvari, a nama Vama je samo da nam prepustite težak posao

Kada je u pitanju kombi prevoz Niš je odgovarajuća lokacija za ovo prevozno sredstvo zbog prepletenih uskih uličica u centru, a robu možemo prevesti i sa kamionom ukoliko za to ima potrebe. 

Pakovanje robe za selidbe u Nišu

Može biti pomalo zastrašujuće kada pogledate sve te silne kutije i torbe po podu dok se pakujete. Međutim, ukoliko Vam je potrebno, mi ćemo obezbediti pakovanja za Vaše stvari i dobro ih zaštiti kako se ne bi oštetili tokom selidbe. 

U ponudi imamo troslojne i petoslojne kutije, pucketavu foliju rebrasti karton za zaštitu i trake za lepljenje, što sve predstavlja neophodne komponente za svaku uspešnu selidbu bilo da selite firmu, stan ili kuću.

Angažujte agenciju Miladinović za selidbe u Nišu

Klijenti i poslovni uspesi govore umesto nas – za 7 godina obavili smo preko 30.000 selidbi na teritoriji čitave Srbije, zbog čega smo stekli kredibilitet na tržištu.

Pored toga što ćete se preseliti bez ikakve muke, vršimo i uslugu odvoženje suvišnih predmeta na otpad, kako biste mogli da u novom životnom prostoru napravite mesta za nove. 

Bilo da su u pitanju selidbe Niš, Subotica, Beograd ili bilo koji drugi grad u Srbiji, kontaktirajte nas, i agencija Miladinović će biti Vaš pouzdan asistent na putu do novog doma.

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.