Da li ste znali da selidba se smatra trećom po redu stresnom situacijom u životu? Kako biste umanjili paniku i stres, najbolje je da angažujete profesionalnu agenciju za selidbe koja će čitav posao oko pakovanja stvari, demontaže/montaže nameštaja, utovara/istovara i transporta obaviti umesto Vas.

Imajte na umu na finansijski najpovoljnija ponuda, nije uvek i najbolje rešenje jer vas na kraju selidba sa neprofesionalnom agencijom može koštati mnogo više. Nisu retki slučajevi da neprofesionalne agencije za selidbe prilikom ugovaranja posla daju jednu cenu, a kada selidba već počne, ta cena bude mnogo veća.

Šta čini pravu agenciju za selidbe?

  • Da li agencija za selidbe vrši besplatnu procenu na osnovu koje možete steći prvi utisak?
  • Takođe vodite računa da je agencija za selidbe koju angažujete registrovana i da ne posluje na crno.
  • Prezentacija je jako bitna. Kakav je prvi utisak može biti slika cele saradnje.
  • Da li agencija ima svoju opremu za pakovanje i kakve kutije koristi?
  • Raspitajte se kakvo iskustvo korisnici imaju sa agencijom. Svaka agencija vam može reći koliko dugo i na kojoj teritoriji ima iskustva.
  • Svaka dobra agencija vam može još tokom prvog telefonskog razgovora reći šta je u njihovoj ponudi, koja je cena svake usluge i čije resurse oni koriste.
  • Svaka dobra agencija za selidbe mora imati odgovarajuće umetke i opremu za suspenziju u svim kamionima da bi osigurala da se vaše stvari mogu prevoziti sigurno.
  • Da li ta kompanija za selidbe zaključuje i podugovore sa drugim kompanijama? Jako je važno da znate koje agencije sele vašu imovinu. Pojedine agencije sa selidbu angažuju druge agencije da im pomažu. Obavezno proverite informacije o dozvoli za rad svih kompanija koje učestvuju u selidbi vašeg pokućstva.
  • Da li agencija pruža neke preporuke koje je dobila? Ništa ne govori glasnije od dobre preporuke zadovoljnih klijenata, reference su ključ.
  • Da li se naplaćuju “dodatni troškovi”? Dodatni troškovi se najčešće plaćaju za prenos stvari uz i niz stepenice, pakovanje materijala ili predmete koji premašuju predviđenu veličinu.

Kada kontaktirate kompaniju za selidbe povodom vaše predstojeće selidbe, morate da budete pripremljeni. Uverite se da ste dobili sve odgovore na vaša pitanja.

 

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.