Često se susrećemo sa pitanjem klijenata o tome koliko košta selidba? Zbog toga smo odlučili da vam u ovom tekstu objasnimo od kojih sve faktora zavisi cena selidbe.

U teškim vremenima u kojima živimo svaki dinar koji uspemo da uštedimo je važan. Mi smo toga svesni, i iz tog razloga vam nudimo najpovoljnije selidbe vaših stvari, i uz to sigurnost da će sve vaše stvari, na najpažljiviji mogući način, i u najkraćem roku biti prebačene na željenu destinaciju.

Naša kompanija raspolaže sa profesionalnim timom koji će vas posavetovati i učiniti sve što je moguće da vam pruži uslugu najjeftinije selidbe, posebno za usluge selidbe u Beogradu i Novom Sadu

Sa nama ne morate da brinete da će usled niske cene, vaša usluga ostati uskraćena za kvalitet, jer naprotiv dobićete vrhunsku uslugu i najpovoljniju selidbu, zbog čega smo poznati i stalno preporučeni od strane naših klijenata. U nastavku teksta, pročitajte čime se vodimo kada određujemo koliko košta selidba.

Koliko košta selidba zavisi od mnogobrojnih faktora

U cilju da vam ponudimo najjeftiniju selidbu, vrhunskog kvaliteta, oformili smo profesionalni tim, koji će u najbržem mogućem roku i na najpažljiviji način rukovati vašim stvarima. Takođe, naša kompanija nudi i različite vrste vozila, koje su namenjene različitim obimima selidba. 

U zavisnosti od pomenutih, i drugih faktora zavisiće i cena najpovoljnije selidbe u gradu. Ostali faktori koji utiču na to koliko košta selidba mogu biti sledeći:

 

  • Količina nameštaja koje prevozimo i specijalni tereti; Ovaj faktor je očigledan, od količine nameštaja, te specijalnih tereta zavisiće i tip vozila koji vam je potreban, te i odgovor na pitanje koliko košta selidba,
  • Vozilo: da li za selidbe koristimo kombi ili kamion; kao što smo prethodno pomenuli, prvi navedeni faktor i ovaj u uskoj su povezanosti, i jedan su od najbitnijih za određivanje cene. S tim u vezi, jako će bitnu ulogu imati i to koliko daleko se selite, te koju kilometražu vozilo treba da pređe.
  • Pakovanje: količina potrebnog materijala za pakovanje i selidbe – Jako nam je važan profesionalni pristup, te nudimo usluge pakovanja, uz koju dostavljamo i odgovarajuću opremu za pakovanje stvari, te kutije različitih nosivosti, streč i pucketave folije za pakovanje. Sve ovo naravno, uticaće na cenu međutim, štedite na duže staze budući da garantujemo bezbednost vaših dragocenosti i nameštaja.
  • Da li vam je potrebna montaža/demontaža uz selidbe; Profesionalci iz našeg tima, potrudiće se da vaš nameštaj i dragocenosti sačuvaju i prenesu na najbezbedniji način, nudimo i dodatnu uslugu demontaže i ponovne montaže nameštaja prilikom selidbe, što je još jedna od važnih stavki prilikom procene koliko košta selidba.

Sve moguće informacije i detalji koje imate na raspolaganju su bitni!

Jako je bitno da nam do detalja opišete novu lokaciju na koji prevozimo stvari, prilaz zgradi i spratnost! Kada se sve dogovorimo i kada nam pokažete i date smernice za detalje oko selidbe, tada naši procenitelji formiraju konačnu cenu u dogovoru sa vama.

Naš profesionalni tim će u najkraćem roku spakovati stvari u posebne kutije za pakovanje i prevesti na željenu adresu. Naši radnici će bez muke proći i kroz najuže i nepristupačne delove grada i isporučiti vaše stvari i izvršiti montažu i demontažu stvari koje to zahtevaju. 

Nemojte da vam cena bude prepreka u sigurnom i bezbednom prevozu stvari, pozovite nas i bez stresa i brige vaše selidbe prepustite nama i sa osmehom ćete ući u novi životni ili poslovni prostor.

Jeftine selidbe uz optimalan odnos cene i kvaliteta

Naša firma svojim klijentima omogućava da dobiju besplatnu procenu selidbe! Mi ćemo sa stručnim timom zajedno sa vama naći najbolje i najpovoljnije rešenje bez obaveze da nas angažujete za posao. Prilagodićemo se vašem vremenu i u dogovoreno vreme koje vama najviše odgovara doći i izvršiti besplatnu procenu selidbe!

Kada naš tim na čelu sa proceniteljem dođe kod vas, najbitnije je da tačno i precizno kažete koje sve stvari ulaze u proces selidbe, da li je potrebna montaža i demontaža, jer ako nije možete je sami izvršiti i time umanjiti cenu selidbe. 

Dovoljno je da nas pozovete i naše kolege će doći kod vas i na licu mesta oceniti i saslušati vaše potrebe. Nakon toga ćete dobiti konačni odogovor na pitanje koliko košta selidba. 

Naše usluge nisu samo najjeftinije, već predstavljaju najpovoljnije selidbe uzimajući u obzir sve usluge koje nudimo, te najpovoljniji odnos cene i kvaliteta, uz profesionalnost koja garantuje odgovorno ponašanje prema vašim stvarima! 

Ukoliko imate dodatna pitanja, ili ste u potrazi za najpovoljnijom selidbom, pozovite nas na broj 063/877-4880, a mi ćemo se potruditi da vam damo sve dodatne potrebne informacije! Radujemo se vašem pozivu!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.