Prvo vozilo koje je ponelo naziv kombi je proizvela nemačka kompanija „Volkswagen“, a reč je o modelu „Volkswagen Type 2″, nazvanom transporter, minibus ili jednostavno kombi. Taj model je proizveden sada već daleke 1950. godine, a od tada ga ova kompanija neprekidno unapređuje, tako da je 2014. godine proizvedena čak šesta generacija kombija, takozvani“T6 – Transporter“.

Iako današnji kombi po dizajnu ne podseća mnogo na prvobitna vozila, činjenica je da je njihova namena u velikoj meri slična, te da je kombi prvenstveno namenjen prevozu robe svih vrsta.

Tako, recimo ukoliko pozovete specijalizovanu agenciju za selidbe da se raspitate o uslovima, budite uvereni da će vam ponuditi i mogućnost selidbe kombijem. Opet, ako želite da preselite svoj klavir na primer, nemojte da se iznenadite ako vam ta ista agencija ponudi i mogućnost da selidba bude izvršena pomoću specijalnog, tapaciranog kombija, tako da vaš klavir ne pretrpi apsolutno nikakva oštećenja tokom selidbe.

Koje su prednosti prevoza robe kombijem?

Ako želimo da odgovorimo na pitanje koje su prednosti prevoza robe kombijem, odnosno selidbe pomoću ovog prevoznog sredstva dovoljno je samo da razmislimo i uzmemo u obzir saobraćajne gužve koje su postale sasvim normalna pojava u svim većim gradovima Srbije.

To isto se odnosi i na mogućnost zaustavljanja i parkiranja vozila u neposrednoj blizini odredišta, što ćete definitivno mnogo bolje uraditi ako prevozite robu kombijem, nego ako to činite kamionom.

Tu je i preglednost, koja je takođe jedna od prednosti kombi prevoza, uzevši u obzir da je u pitanju manji prostor nego u kamionu, pa ćete se mnogo lakše snaći prilikom pakovanja robe.

Da li postoje mane prevoza robe kombijem?

Da budemo iskreni, kao i za sve drugo, tako i ovde postoje mane. Naravno, pod uslovom da se ovakve stvari uopšte i mogu nazvati manama.

Jedina, nazovimo je mana je ta što je prevoz robe kombijem pogodan za prevoz manje količine robe ili stvari prilikom selidbe, te je na duže relacije i na veću količinu robe definitivno ovo manje isplativa opcija prevoza robe.

Kada dođe trenutak da se preselite, obavezno potražite ponudu specijalizovane agencije za selidbe, kako za kombi, tako i za kamionski prevoz, te na osnovu podataka koje od njih dobijete o cenama i uslovima, te na osnovu realne slike, odnosno količine stvari koje treba da preselite, te udaljenosti vašeg novog prebivališta i sličnih detalja, ne sumnjamo da ćete odabrati najbolju opciju i doneti pravu odluku.

Pozovite nas 063/877-4880!

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.