Kartonske kutije koje koristimo pri selidbama i koje prodajemo su vrlo kvalitetne. Ipak potrebno je pridržavati se saveta kako na pravila način da ih koristimo. Ovo je važno radi očuvanja stvari.

Vodite računa o preporučenoj težini

Troslojne kutije obično mogu da izdrže do 20kg dok trslojne mogu da podnesu više, do 30 kg.

Hartija izmedju stvari

Ukoliko pakujete osetljive i lompljive stvar, obavezno ih uvite u hartiju i hartiju postavite izmedju stvari, kako se ne bi oštetile udaranjem jedne o drugu

Selotejp

Preporučujemo vam da ne štedite na selotejpu. Vrlo je važno da kutije butu pravilno i dobr zatvorene kako sadržaj ne bi ispao i tom prilikom se oštetio u selidbi.

Upišite sadržaj

Kako bi vama kasnije bilo lakše, dobro je da na kutijama napišee šta se u njima nalazi. Pogotovo ukoliko je u nutra neki lomljiv ili osetljiva materijal, dobro je to naznačiti.Pre same selidbe nudimo vam mogućnost da mi izvršimo pakovanje stavri u skladu sa vašim željama i potrebama. Radi očuvanja vaših dragocenosti preporučujemo vam da pakovanje prepustite profesionalcima. Uštedećete vreme i stvari će biti spakovane na bezbedan način. Dobro spakovanje stvari će znatno olakšati preselenje i naknadno rasporedjivanje u novom prostoru.Mi vam nudimo sve potrebne materijale za selidbu. Vaše je samo da nas pozovete!

Bilo da se radi o selidbi stana ili firme, vrlo je važno kako upakujemo stvari. Neophodno je da osiguramo da su naše stvari, dokumenta, nameštaj ili dragocenosti upakovani na pravi način. Samo tako možete sa sigurnošću se upustiti u prevoz i selidbu.

O nama

Firma “Selidbe Miladinović“ postoji već 7 godina. Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom. Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak.
Sa zadovoljstvom možemo reći da smo do sada radili preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije, sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.